A Miró Languages ​​oferim Repassos d’estiu a Lleida per als més petits de la família. És una excel·lent ocpión per aprendre anglès durant l’estiu i comparteixen amb altres nens. 

Horaris de repassos:

De dilluns a divendres de 9.30 a 12.30.

Repassos de primària a partir del 27 de juny fins al 19 d´agost.

Tipus d’Estades

1.-ESTADES 100% EN ANGLÈS

Aquesta primera opció està pensada per aquells nens/es que vulguin aprofitar l’estiu per aprendre anglès divertint-se i passant-ho d’allò més bé amb activitats com esports, música, activitats a l’aure lliure, jocs tradicionals, piscina i excursions.

2.-ESTADES EN ANGLÈS + REPÀS

Aquesta segona opció està pensada per aquells nens/es que vulguin aprofitar l’estiu per fer els deures que els han manat a l’escola o per reforçar el nivell en aspectes com el càlcul, lectoescriptura o aprendre tècniques d’estudi.

Les claus de les Estades d’Estiu a Miró Languages

1. Anglès

És l’eix vertebrador de les estades. Tot el que fem a les estades ho fem en anglès. Incitar a que els nens parlin en anglès és una forma fantàstica d’interioritzar vocabulari, frases utilitzades en el dia a dia i fer que els nens/es es soltin en l’ús de la llengua.
A diferència de les classes d’anglès durant l’any, no farem classes formals, sinó que utilitzarem l’anglès a traves de jocs, rol plays, actuacions, shows, música i moltes activitats divertides més.

2. Setmanes temàtiques

Cada setmana tractarem una temàtica: Food and Drinks, Fashion , English Culture, Cinema and Arts, Sports…
Totes les activitats que es fan giren al voltant d’aquell tema, per exemple, la setamana que vàrem fer Food and Drinks vam anar a comprar amb els nens/nenes al mercat per aprendre com es deien tots els aliments en anglès, varem estar preparant, amb diverses manualitats, un escenari per celebrar el concurs de “Mirochef” i finalment el dia del gran show ells van haver d’elaborar en equips un plat i explicar-lo en anglès. El jurat, també format per nens, tenia que donar la seva opinió i triar un guanyador.
Cada setmana el tema canvia i mai es repeteix.

3. Varietat d’activitats

La clau de les nostres estades és que aprenguin anglès sense adonar-se’n, passant-s’ho molt bé i fent molts amics per això integrem l’idioma en en un ventall d’activitats tan variat: Crafts and Arts // Watch Movies // Play Sports // Traditional games // Músic // Role plays // Outdoor activities // Swimmingpool // Thater // Excursions

4. Piscina i altres activitats exteriors

Cada divendres passem tot el matí a la piscina i fem totes les activitats programades allí. És un dels moments més esperats pels nens i s’ho passen d’allò més bé. A més a més, realitzem molts jocs, esports i altres activitats fora del centre, pràcticament a diari, per combinar activitats d’interior amb activitats d’exterior i obtenir així una combinació d’activitats variades i molt divertides per als vostres fills. Per últim també fem sortides, que varien en funció de la setmana i que permeten practicar tot el vocabulari d’anglès aprés durant la setmana.

Calendari i horaris

  • Horaris: de 9:00 a 13:30
  • Dies: de dilluns a divendres
  • Durada: obrim totes les setmanes des del 25 de juny al 7 de setembre. Podeu apuntar als vostres fills per setmanes, tantes com vulgueu o us vagi bé i no tenen perquè ser necessàriament seguides.
  • Possibilitat horari acollida: 8:00 a 9:00

Preus

A Miró Languages premiem l’anticipació ja que ens ajuda a organitzar-nos millor, per això quan abans apuntis als teus fills més barat et sortirà.

El preu habitual de les estades és de 60€/setmana però quan abans t’apuntis menys pagaràs ja que fem 0’50€ de descompte per cada dia que anticipis la inscripció.

Per això, si per exemple, t’apuntes el 15 de maig et surt a 44€/setmana, en lloc dels 60€ habituals i si t’apuntes el 23 d’abril a tan sols 33€/setmana!!!