Vols aprendre anglès? Busques millorar la teva conversa? A Miró Languages pots estudiar anglès a Lleida amb els millors professors i amb bons resultats. A més a més, pots formar-te en altres llengües com  francès, italià, alemany, rus o qualsevol idioma. La varietat d’horaris s’adapta a les necessitats dels alumnes. Oferim cursos d’idiomes en grup de 3 hores setmanals i també organitzem classes particulars.

Els nostres cursos

Classes d’anglès a Lleida per a nens de totes les edats. Dinàmiques i divertides perquè l’aprenentatge sigui efectiu.
Classes d’anglès a Lleida per a adolescents. Preparació d’exàmens oficials de Cambridge. Classes grupals i particulars. Possibilitat de crear el teu propi grup.
Classes d’anglès a Lleida per a adults. Efectives i dinàmiques. Preparació per a exàmens de Cambridge. Classes grupals i particulars.

Si tens una empresa a Lleida i necessites que els teus empleats aprenguin anglès, a Miró Languages ​​és possible. Les classes s’imparteixen a la teva companyia o al nostre centre.

Preparació per a exàmens de Cambridge

A Miró Languages ​​oferim cursos a Lleida de tots els nivells per a poder certificar-se en els exàmens oficials de Cambridge

Més informació aquí

Metodologia efectiva

Inmersió total, cursos 100% en anglès amb especial focus en la comunicació real.
Cursos específics per a les certificacions de Cambridge

Grups reduïts

Grups petits i homogenis, amb un nivell o edat similar per a potenciar els moment de comunicació i les dinàmiques de grup.

Professors experimentats

Que et sabran motivar amb metodologies modernes i l’us de materials multimèdia. Aprèn anglès d’una forma natural i amena.

Resultats garantits

Revisions periòdiques ens permeten analitzar i adequar l’aprenentatge al nivell real per assolir els objectius desitjats.