A Miró Languages oferim cursos grupals i particulars a Lleida del nivell A2. L’examen oficial de Cambridge que acredita aquest nivell és el Key (KET)

Has començat a consolidar la llengua anglesa i vols acreditar el teu nivell A2? Aquesta titulació et permet obtenir un reconeixement europeu dins del Marc Comú Europeu de Referència per les llengües (MCER).

El cursos d’anglès A2 a Miró Languages es fonamenten en introduir a l’alumne en classes amenes i dinàmiques on es dona una gran importància a l’speaking. Tot i així, també es practiquen la resta de competències: listening, reading i writing. Els grups d’adults són reduïts per a un millor rendiment i personalització de les classes, que estan adaptades al nivell i al ritme de cada alumne. Les places són limitades. És per això que recomanem que reservis la teva com més aviat millor!

Preparació intensiva d'estiu per a exàmens de Cambridge

Aquest estiu tindràs l’oportunitat d’aprofitar el temps per preparar-te per certificar el teu nivell d’anglès.

Més informació aquí

Competències adquirides en el curs d’anglès A2

A la finalització del curs d’anglès A2 els alumnes seran capaços de:

  • Dominar els fonaments bàsics de la llengua anglesa
  • Comunicar necessitats senzilles i bàsiques, tant d’un mateix com del seu entorn més proper
  • Expressar-se i comprendre frases d’ús diari i freqüent a nivell de tasques rutinàries, informació personal i familiar, feina, geografia local, etc.

Beneficis d’obtenir el nivell d’anglès A2

Tots els alumnes que obtinguin el curs d’anglès A2 a Miró Languages significa que tenen els coneixements per presentar-se a l’examen del nivell en qüestió. La superació d’aquesta prova comporta:

  • La titulació A2, corresponent a l’obtenció certificada a nivell europeu d’un nivell bàsic / pre-intermig en llengua anglesa.
  • La certificació de nivell A2 no caduca. L’acreditació de l’anglès una vegada superada la prova és permanent en els exàmens Cambridge.

Metodologia