Els cursos d’anglès C2 corresponen a la màxima acreditació que es pot obtenir de la llengua anglesa dins del reconeixement del Marc Comú Europeu de Referència per les llengües (MCER). L’examen oficial de Cambridge que acredita aquest nivell és el Proficiency (CPE)

A Miró Languages encarem les classes d’anglès C2 per a que l’alumne acabi obtenint un domini bilingüe, entre el propi idioma i la llengua anglesa. Això fa que a la finalització del curs la comunicació de l’alumne sigui completament nativa. La preparació de les classes és completament integral aprofundint en totes les competències de la llengua: speaking, reading, writing i listening. Tots els grups de C2 són reduïts per a una millor preparació de l’alumne de cara a l’examen. Aconsegueix la teva plaça tan aviat com sigui possible, ja que són limitades!

Preparació intensiva d'estiu per a exàmens de Cambridge

Aquest estiu tindràs l’oportunitat d’aprofitar el temps per preparar-te per certificar el teu nivell d’anglès.

Més informació aquí

Competències adquirides en el curs d’anglès C1

A la finalització del curs d’anglès C2 els alumnes seran capaços de:

  • Comprendre fàcilment tot el que s’escolta i tot el que es llegeix
  • Construir i reconstruir opinions i arguments tant de manera parlada com escrita d’una manera coherent
  • Expressar-se de manera espontània, fluida i precisa
  • Diferenciar tots els matisos en textos amb un nivell molt alt de complexitat

Beneficis d’obtenir el nivell d’anglès C2

L’obtenció del curs de nivell C2 d’anglès a Miró Languages significa que has assolit les competències d’aquest grau i que per tant ets capaç de presentar-te a l’examen equivalent. La superació d’aquest examen aporta els següents avantatges:

  • La certificació d’anglès C2 no caduca, acredita el nivell d’anglès de forma permanent, sense haver d’accedir a noves avaluacions, cosa que suposa un gran avantatge en comparació a altres certificats com el TOEIC.
  • Acredita el nivell d’anglès en CV professionals. Cada vegada més, els departaments de RRHH de grans empreses, a l’hora de fer les proves de selecció de personal, sol·liciten un determinat nivell d’anglès acreditat per una Entitat Certificadora independent. El fet d’obtenir el màxim nivell de la llengua permet una carta de presentació molt diferenciadora a nivell d’idiomes.
  • La certificació de nivell C2 correspon a l’acreditació d’un grau de mestratge de l’idioma. Demostra que l’anglès pot ser utilitzat de manera escrita i oral amb fins laborals o acadèmics professionals amb un grau exemplar de precisió i facilitat en la llengua.

Metodologia