Des de Miró Languages t’oferim classes de rus a Lleida perquè t’endinsis en aquest idioma. Els grups són de pocs alumnes per optimitzar l’aprenentatge i oferir una millor evolució. Per a persones amb un nivell més avançat les classes particulars són la millor opció per treballar la conversa i millorar la gramàtica.

Nivells que preparem. Quin nivell de rus tens?

Elemental: suficient per a una quantitat limitada de situacions en la vida quotidiana.
Bàsic: suficient per relacionar-se en una quantitat limitada de situacions quotidianes. És el nivell mínim per exercir algun tipus d’activitat professional, de forma limitada.
Intermig: permet relacionar-se en l’àmbit quotidià, formatiu i professional.
Intermig-alt: permet relacionar-se en totes les àrees d’activitat. El domini de l’idioma en aquest nivell permet treballar en les àrees d’enginyeria tècnica, humanitària, i de ciències naturals. Una certificació d’aquest nivell és necessària per rebre un diploma de batxillerat, màster o llicenciat.
Avançat: es pot exercir activitat professional en qualitat de filòleg, traductor, redactor, periodista, diplomàtic, administrador, que treballa en un col·lectiu de parla rus.
Superior: és comparable amb el nivell d’un nadiu. És necessari per rebre un diploma de màster en filologia, que dóna dret a tots els tipus d’activitat d’ensenyament i investigació en l’àrea de l’idioma rus.

Tipologia de cursos d’alemany. Com et vols preparar?

Grups regulars

Classes en grups de nois i noies fins un màxim de 5 alumnes per professor.

  • Grups reduïts i homogenis
  • Immersió total en rus

Classes particulars

Les classes particulars són molt adequades per urgències o per alumnes amb necessitats formatives molt concretes o amb poca disponibilitat horària.

  • Classes a mida
  • Horaris personalitzats

Crea el teu grup

Si els horaris dels grups que tenim no s’adapten a les teves necessitats, en pots crear un grup adaptat a tu. Només cal un mínim de 3 alumnes.

  • Grups a mida
  • Horaris personalitzats