Miró Languages disposem de cursos de francès a Lleida, pensats per a alumnes de tots els nivells. Els grups no arriben a les 7 persones i el professor/a s’encarrega de fer el seguiment de tots els estudiants amb classes adaptades al seu nivell. Podem oferir-te classes tant si comences amb el francès com si ja en tens nocions o necessites un nivell més avançat.

Nivells que preparem. Quin nivell de francès tens?

Élémentaire: representa el punt de descobriment de l’ús funcional de l’idioma. Amb aquest nivell, es pot llegir, escriure, comprendre i comunicar verbalment frases i expressions del dia a dia bàsiques.
Intermédiaire: amb aquest nivell s’aprèn a utilitzar connectors discursius, expressar opinió i conseqüència, indagar en aspectes de la cultura, etc.
Intermédiaire avancé: es pot comprendre el contingut essencial de temes concrets o abstractes en un text complex, incloent una discussió tècnica en la seva especialitat.
Supérieur: es pot comunicar amb un cert grau d’espontaneïtat i facilitat, tenir una conversa amb un parlant nadiu sense tensió per a cap dels dos.
Supérieur: pot comprendre textos llargs i exigents. Expressar-se espontàniament i amb fluïdesa. Es pot utilitzar el llenguatge en la vida social, professional o acadèmica.
Supérieur avancé: permet interactuar fluidament, escriure textos a nivell nadiu i conversar amb soltesa a nivell expert

Tipologia de cursos de francès. Com et vols preparar?

Grups regulars

Classes de francès en grup de nois i noies fins un màxim de 7 alumnes per professor.

  • Grups reduïts i homogenis
  • Immersió total en francès

Classes particulars

Les classes particulars són molt adequades per urgències o per alumnes amb necessitats formatives molt concretes o amb poca disponibilitat horària.

  • Classes a mida
  • Horaris personalitzats

Crea el teu grup

Si els horaris dels grups que tenim no s’adapten a les teves necessitats, en podeu crear un grup adaptat a tu. Només cal un mínim de 3 alumnes.

  • Grups a mida
  • Horaris personalitzats